Kirjoitettu 18.12.2023

Syyskokous 2023

Kokouskutsu syyskokoukseen

Muhoksen perussuomalaiset ry:n syyskokous pidetään perjantaina 29.12.2023 kello 18 kunnantalon kerhohuoneella. Esillä sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa

-hallitus

Kirjoitettu 14.4.2022

Muhoksen Perussuomalaiset järjestäytyi 13.4.2022

Kuntavaalit käytiin viime kesänä ja saimme Muhokselle 7 valtuutettua tarkistuksen jälkeen. Sen jälkeen alkoi uusi urakointi aluevaalien kanssa ja Muhoksen Perussuomalaisten puheenjohtaja Anu Plaketti sai huikeat 696 ääntä tullen valituksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valtuustoon. Muhoksen kunnan valtuutetut aloittivat työnsä elokuussa ja ovat ehtineet jo muutaman valtuustoaloitteenkin jättää valmisteltavaksi. Eduskuntavaalien suunnittelu alkaa piakkoin ja meidän kaikkien Perussuomalaisten tulee tehdä työtä paikallisyhdistyksien kanssa, että saamme vahvan kannatuksen tänä epävarmana maailman aikana. Meidän osaamista tarvitaan paikallistasosta aluevaltuustoon ja eduskuntaan saakka! Paikallisyhdistyksemme järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Ville Rauhio ja sihteeri/rahastonhoitajana jatkaa Mika Väisänen. Hallituksen kokoonpano on luettavissa kokonaisuudessaan hallitus 2022 painiketta painamalla.

Kirjoitettu 16.10.2020

Kevät- ja syyskokouksen antia

Kevät oli sangen kummallista aikaa, korona kuritti kovalla kädellä. Siitä syystä jouduimme siirtämään kevätkokousta. Päädyimme pitämään niin kevät- kuin syyskokouksen nyt syksyllä 8.10.2020. Yhdistyksen jäseniä oli paikan päällä mukavasti ja kokous aloitettiin kahvittelun ja rupattelun merkeissä. Keskustelimme tulevista kunnallisvaaleista. Muhoksen osalta ollaan tyytyväisiä tulleiden ehdokkaiden määrään ja ehdokasasettelu on pyörähtänyt mukavasti liikkeelle! Syyskokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Anu Plaketin, joka aloittaa pestissään 1.1.2021. Jani Leppänen (varalla Petri Kurimus) tuli valituksi hallitukseen, tervetuloa mukaan! Muut valituksi tulleet hallituksen jäsenet: Heidi Pöykiö (varalla Markku Yrjänäinen), Mika Väisänen (varalla Reijo Kamula) ja Ville Rauhio (varalla Kati Väisänen). Pasi Brotkinille suuri kiitos joukkojemme johtamisesta ja onnea uusiin tuuliin naapurikunnassa. Allekirjoittanut toimii myös vaalivastaavana eli mikäli sinulla on kysymyksiä kunnallispolitiikasta, puolueesta, ehdolla olosta tai ihan mistä vain aiheeseen liittyvästä ole yhteydessä. Joulukuussa 5.12. järjestämme perinteisen glögitapahtuman ja paikalla on kunnallisvaaliehdokkaita, tervetuloa juttelemaan ja maistelemaan glögiä!

Mitäpä jos lähtisit ehdolle kuntavaaleihin?
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho:
”Ehdokkaaksi tarvitaan tavallisia ihmisiä ja erilaisia ihmisiä, nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, duunareita ja yrittäjiä, sekä kaikkea tältä väliltä.”
••••••
Lisätietoja kuntavaaleista ja Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon videon löydät tästä linkistä:

Heidi Pöykiö

varapuheenjohtaja

Kirjoitettu 10.11.2019

Lehdistötiedote 10.11.2019 (Julkaisuvapaa)

Muhoksen Perussuomalaiset piti sääntömääräisen syyskokouksen 10.11.2019. Kokouksessa tehtiin henkilövalintoja seuraavasti: Puheenjohtajana jatkaa Pasi Brotkin. Hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Heidi Pöykiö, Mika Väisänen, Anu Plaketti ja Ville Rauhio.

Ensi vuoden toiminnan osalta päätettiin muun muassa, että järjestetään perinteeksi muodostunut glögitapahtuma. Lisäksi osallistutaan aktiivisesti Pohjois-Pohjanmaan Perussuomalaisten piirin sekä muiden paikallisyhdistyksien tapahtumiin yhteishengen luomiseksi.

  • Hallitus
Kirjoitettu 26.1.2019

Muhoksen paikallisyhdistyksen järjestäytymiskokous 25.1.2019

Muhoksen perussuomalaiset ry:n hallitus piti järjestäytymiskokouksensa pe 25.01.2019 puheenjohtaja Pasi Brotkinin johdolla.
Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen toimihenkilövalintoja ja Heidi Pöykiö jatkaa paikallisyhdistyksen varapuheenjohtajana ja Mika Väisänen sihteerinä / taloudenhoitajana. Hallituksen kokouksessa keskusteltiin lisäksi tulevista eduskuntavaaleista sekä Pohjois-Pohjanmaata koskevista poliittisista asioista ynnä Muhoksen kunnan vallitsevasta tilanteesta.

Pasi Brotkin

Puheenjohtaja

Kirjoitettu 7.11.2018

Muhoksen Perussuomalaiset ry:n vuosikokous 4.11.2018

Muhoksen Perussuomalaiset ry. piti sääntömääräisen syyskokouksensa sunnuntaina 04.11.2018 Muhoksen kunnantalon tiloissa. Esityslistalla oli mm. vuoden 2019 talousarvio, toimintasuunnitelma sekä henkilövalintoja. Paikallisyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Pasi Brotkin. Muut hallituksen jäsenet: Heidi Pöykiö, Mika Väisänen, Ville Rauhio ja Anu Plaketti. Toimintasuunnitelmassa painotettiin mm. avoimuuden lisäämistä sekä yhteistyön ja vuoropuhelun merkitystä eri puolueiden sekä valtuustoryhmien kesken

Kirjoitettu 29.6.2018

Yhdistyksen puheenjohtajan kesäterveiset 

Kesäloma. Toisella saattaa siintää railakas festarikesä mielessä, toinen taas saattaa ajatella että rauhoittuminen kesämökin ja rantasaunan katveessa saattaisi toimia paremmin. Joko tai. Suomen suvi. Kesä ja varsinkin kesäloma on juuri sitä ihmisen parasta rentoutumisen aikaa. Ladataan akkuja ja varastoidaan energiaa tulevaa pitkää talvea varten. Ihan sama ja vastaava homma se on puolue ja kunnallispolitiikassakin.

Mekin varastoimme energiaa tulevaan. Vaikkakin lautakunnat ja valtuusto jäävät nyt heinäkuun mittaiselle tauolle, ei se tarkoita sitä että me kunnallispoliitikot lepäisimme laakereillamme. Päinvastoin. Meihin saa ja pitää olla yhteydessä kuntamme asioihin ja mahdollisiin epäkohtiin liittyen myös loma-aikana. Meidät on valittu sinne juuri Teitä varten. Me emme näistä hommista lomaile.

Vuosi meni nopeasti. Hyvinvointilautakunta kokoontui varsin useasti kuluneen vuoden aikana ja hyviä, sanoisinko suorastaan erinomaisia, päätöksiä saatiin tehtyä sekä ns. ”jalalle”. Ehken kirkkainpana helmenä Muhoksen lukiohanke joka rullaa eteenpäin nyt omalla painollaan. Isot kiitokset siitä niin hyvinvoinnin toimialajohtaja Juha Vallalle kuin myös lautakunnan puheenjohtaja Antti Heikkiselle. Heidän hyvä ja toimiva yhteistyö kunnan hallinto- ja talousjohtaja Rauno Maaningan kanssa on mahdollistanut uuden kuntastragediankin mukaisen Muhoksen kunnan eteenpäin viemisen. Tästä on hyvä jatkaa.

Muhoksen Perussuomalaisten puolesta toivotan kaikille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää 2018!

Pasi Brotkin

Muhoksen Perussuomalaisten puheenjohtaja, valtuutettu, hyvinvointilautakunnan vpj.

Kirjoitettu 12.4.2018

Perussuomalaiset kansanedustajat Muhoksella!

Perjantaina 23.3.2018 Muhoksella K-Supermarket Mimmi:n pihalla riitti vilskettä. Paikalliset Perussuomalaiset paisteli aurinkoisessa säässä grillimakkaroita ja kansanedustajat Arja Juvonen ja Ville Vähämäki jututtivat kansalaisia kertoen ajankohtaisia asioita. “Sää suosi ja väkeä oli mahtava määrä, PS nostaa siis sykettä”, toteaa Muhoksen Perussuomalaisten puheenjohtaja Pasi Brotkin. Kansanedustajien vierailu oli positiivista ja Muhoksen Perussuomalaisten paikallisyhdistys otti heidät ilolla vastaan. “Päätimmekin antaa vierailijoille jotain paikallista, eli Laserpoikien tekemät liikelahjat” mainitsee Heidi Pöykiö. Laadimme viemistä myös “isolle kirkolle” eli kirjelmät jossa osoitimme kansanedustajille huolenaiheitamme ja parantamiskohteita. Kirjelmässä totesimme mm. Valtatie 22:n liikenneongelmat, Pelson vankilan tilanteen, varhaiskasvatustilanteen sekä koko Suomen maata koskevan susien aiheuttamat vahingot ja ongelmat. Kirjelmä, liikelahjana olevat kuksat ja voiveitset otettiin Villen ja Arjan toimesta halauksien kera vastaan.

Kirjoitettu 9.2.2018

Kevättä kohden. – Elinvoimaa, Kouluverkkoa ja Vankiloita.

Muhoksen kunnassa laadittiin viime vuoden loppupuolella hieno kuntastrategia. Ainakin paperilla se on todella hieno. Sen laadinnassa olivat mukana niin kunnan ylimmät viranhaltijat, valtuutetut ja hallituksen jäsenet kuin myös ihan tavalliset kuntalaisetkin. Suoritetuissa kyselyissä kysyttiin mm. Millaisena juuri sinä näet tulevaisuuden Muhoksen?, Mitkä ovat Muhoksen kunnan vahvuudet? Ja niin edelleen. Ne listattiin ja koottiin yhteen ja laadittiin suunnitelma vuosille 2018-2025 jota päätettiin kaikki yhdessä lähteä toteuttamaan. Lopputuloksena ns. nelikentän yhteenvetona voitiin niputtaa yhteen ajatus ja visio “Tulevaisuuden Elinvoimaisesta Muhoksesta” jonka vahvuuksia oli mm. hyvä maine vetovoimaisena kuntana. Mahdollisuuksiin luettiin mm. hyvät koulutusmahdolisuudet. Uhkana puolestaan nähtiin mm. muuttoliikkeen vaikutus sekä niiden myötä mahdollisten verotulojen laskeminen. Tavoitteena ja tavoitetilana v.2025 on mm ajatukset lapsista ja nuorista tulevaisuuden tekijöinä sekä se että monimuotoinen maaseutukulttuuri vahvistaa Muhoksen yhteisöllisyyttä.

Kevät 2018 ei ole kunnolla ehtinyt vielä edes alkaa kun epäilyksen tummia pilviä on jälleen kerran kasautunut tuon hienosti laaditun strategian ylle. Hyvinvointilautakunnassa istuessani en voi välttyä ajattelemasta että tuleva kevät tuo mukanaan tähän asiaan todella suuren ristiriidan. Kouluverkkoselvityksen valmistumisen. Korostan että se on vielä kesken. Tunnen kuitenkin jo nyt että suuret taustavoimat ja ryhmittyvät vaikuttavat siihen että lautakunta tulee olemaan todella suurten paineiden alla a) hakemalla niitä kirosanaksi jo muodostuneita säästöjä ja samaan aikaan b) noudattaa tuota yllä mainitsemaani kuntastrategiaa. Yhtälö on jo tässä vaiheessa mielestäni täysin mahdoton toteuttaa. Säästämisen yhteydessä on puhuttu mm kyläkoulujen /kyläkoulun mahdollisista lakkauttamisista /lakkauttamisesta. Kyllä. Turha sitä on edes yrittää kiistää. Lukekaapa muuten tässä vaiheessa uudelleen alkukappaleessa nuo esille nostamani strategia kohdat. Huomaatteko ristiriidan lakkautukset vs. strategia..?

Muhoksen Perussuomalaiset vastustavat jyrkästi sivukylien koulujen lakkauttamista. Sen sanon jo nyt. Kuten huomaatte allekirjoittanyt ei puhu “syrjäkylistä”. Ei ne ole “syrjässä” vaan hieman sivummalla kuin itse kuntakeskus. Me kannatamme ehdottomasti lähikoulujen säilyttämistä, muiden lähipalvelujen turvaamisen ohella. Ne takaavat jatkuvuuden, turvallisuuden, alueiden elinvoimaisuuden ja usein sopivankokoiset luokat – koulu on kyläyhteisön sydän, esimerkiksi toimiessaan monitoimikeskuksena, josta voi saada monenlaisia palveluita ja virikkeitä. Tästä me emme tingi. Säästöt ym. on saatava jostain muualta kuin varhaiskasvatuksesta tai lasten ja nuorten koulutuksesta. Ja mitkä tässä tapauksessa olisi ne todelliset säästöt mahdollisten koulukuljetuksien järjestämisien ym. jälkeen ja jos haetaan pitkäaikaisia säästöjä ja ajatellaan vähän pidemmälle kuin huomista päivää niin mitkä ovat ne todelliset säästöt..? Kyläkoulun lähtö vaikuttaa muuttoliikkeeseen. Se on aivan varma asia. Päättäjien pitäisi havaita sekin seikka että muuttoliike ei tässä tapauksessa taida kaikilta osin pitäytyä pelkästään kunnan sisäiseen liikkeeseen ja liikehdintään. Onko kukaan laskenut mahdollisesti kunnasta pois lähtevien hyvien veronmaksajien jättämän aukon vaikutusta ja niin edelleen? Uskoisin että ei. Haetaan lyhyt näköisesti säästöjä kun pitäisi strategiankin mukaan katsoa pitkälle tulevaisuuteen. Strategian mukaan tulevaisuus on lapsissa ja nuorissa. Pitäisikö linjankin olla? Minun mielestä pitäisi.

Vankiloista….

Rikosseuraamusvirasto ( myöh. RISE ) on esittänyt Oikeusministeriölle ns. yhden suuren Pohjois-Suomen vankilan mallia Oulun ja Pelson vankiloiden peruskorjaamisen tai uudisrakentamisen sijaan. Tämän olemme saaneet lehtien palstoilta jo lukeakkin. Perusteluina esitykselle ovat muunmuassa taloudelliset seikat. Yhden uuden rakentaminen kahden muun täydellisen peruskorjaamisen sijaan on halvempaa. Luonnollisesti on. Riippuen tietenkin laskentatavasta. Tällä kertaa kaavana on luonnollisesti työnantajataho RISE:n laskentamalli. Kaikki sidonnaisvaikutukset ym huomioon otettuna niinköhän loppupeleissä lieneekään? Kuitenkin Vaalan kunnalle ja sen taloudelle Pelson vankilan alasajo on kohtuuton kolaus. Samalla kun oikealla kädellä suuret poliittiset päättäjät suuressa viisaudessaan laativat hienoja erilaisia strategioita ja elinvoimaisuutta edesauttavia linjauksia kunnille niin vasen käsi nykii kokoajan mattoa kuntien jalkojen alta pois. Viedään suuret työllistäjät ja valtion laitokset suuriin kasvukeskuksiin ja kaupunkeihin. Eli tässä tapauksessa toteutuessaan Ouluun. Oulu imee kaiken ja selviytyy voittajana. Menestyy ja kasvaa entisestään. Sitten ihmetellään lausunnoissa ja lehtien palstoilla miksi pienet kunnat autioituvat ja ihmiset muuttavat pois. Miksiköhän..? Moni kysyy miksi minä Muhoslaisena kritisoin koko asiaa? Eikö mahdollinen Pelson alasajo vaikuta myös Muhokselle suuntautuvaan muuttoliikkeeseen positiivisesti tuoden kenties uusia asukkaita ja lapsiperheitä sekä hyviä veronmaksajia kuntaan? Varmasti vaikuttaa ja varmaankin tuo. Kyse ei olekkaan siitä. Kyse on aidosta huolesta pienen kunnan ja entisen kotikuntani mahdollisuuksiin selvitä ja siitä että tähänkö todellakin ollaan menossa tulevan maakuntauudistuksen myötä. Suuret ja vahvat voittavat, pienet ja heikommat häviävät ja pikkuhiljaa katoavat kartalta. Samalla katoaa juuri sen pienen kuntalaisen hyvinvointi ja pienen kuntalaisen mahdollisuus vaikuttaa. Ei hyvä. Toivon totisesti että korulauseita Pelson vankilan säilymisen puolesta viljelleet kansanedustajat myös näyttävät nyt olevansa sanojensa takana. Nyt jos koskaan tarvitaan niitä tekoja. Kauniit sanat on Pelson vankilan henkilökunta jo tässä kymmenen vuoden ajan löyhässä hirressä roikkuessa kuulleet.

Muhoksella 09.02.2018

Pasi Brotkin

Puheenjohtaja

Muhoksen Perussuomalaiset ry.

Kirjoitettu 12.12.2017

Puheenjohtajan joulutervehdys

Tervehdys.
Joulu on jo kohta ovella, vanha vuosi alkaa vetelemään viimeisiään ja samalla uusi vuosi kolkuttelee jo portin pieliä. Näin uuden vuoden kynnyksellä voi ja pitää katseet kääntää tulevaisuuteen. Se mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mitä tapahtuu, me emme varmuudella voi tietää. Omilla pienilläkin ratkaisuilla voimme siihen kuitenkin vaikuttaa. Muhoksen Perussuomalaisten yksi vahvin ja tärkein tehtävä on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpidosta huolehtiminen. Siitä ei tingitä. Kuitenkaan me emme ihan yksinään voi aivan kaikkea tehdä. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitsemme kaikki kuntalaiset ja heidän panoksensa mukaan sillä olemmehan me jokainen omalta osaltamme vastuussa niin omasta kuin läheistemmekin hyvinvoinnista sekä onnellisuudesta. Kysyppä siis itseltäsi näin juhlapyhien alla mitä sinä voit tämän asian eteen tehdä? Voitko kenties auttaa yksin naapurissasi asuvaa vanhusta jotenkin? Tai vanhempi. Olisiko sinulla kenties joskus hetki aikaa pysähtyä ja keskustella yksin koulusta kyynel poskella tulevan pienen koululaisen kanssa? Kaikki hyvinvointi lähtee välittämisestä ja pienistäkin epäitsekkäistä teoista. Tämä sama pätee myös kuntapolitiikkaan. Älä kysy mitä kuntasi voisi tehdä sinun hyväksesi vaan mitä juuri sinä voisit tehdä kuntasi hyväksi. Teot ja sen myötä positiiviset tulokset lähtevät ihan meistä kaikista. ”Arkihuolesi kaikki heitä, mieles nuorena nousta suo…” Näihin A.Noposen tutuksi tulleisiin laulun sanoihin liittyen haluan toivottaa kaikille kuntalaisille

Oikein Rauhallista Joulunaikaa sekä menestyksekästä Uutta Vuotta 2018!

Pasi Brotkin

puheenjohtaja

Muhoksen Perussuomalaiset ry.

Kirjoitettu 18.10.2017

Muhoksen Perussuomalaisille uusi puheenjohtaja

Syyskokous
Muhoksen Perussuomalaiset ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa sunnuntaina 01.10.2017 Muhoksen kunnantalon tiloissa. Paikallisyhdistys valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Pasi Brotkinin kuluvalle sekä tulevalle kalenterivuodelle 2018. Paikallisyhdistyksen hallitus oli jo aiemmin valinnut varapuheenjohtajakseen Heidi Pöykiön elokuussa 2017 tehtävästä eronneen Paula Jukan tilalle. Edellinen puheenjohtaja Petri Holm erosi tehtävästään samaan aikaan ja samassa yhteydessä Jukan kanssa.
Avoimuutta päätöksen tekoon
Yhdistys haluaa ja toivoo yhä enemmän avoimuutta päätöksen valmisteluihin sekä kuntalaisia koskevien päätöksien tekoon. Mahdollisuus valtuuston kokouksien seuraamiseen suorana internetin välityksellä (valtuuston päätös 25.09.2017) on yksi erinomaisen hyvä edistysaskel kohti sitä määränpäätä. Yhdistys haluaa myös korostaa rakentavan vuoropuhelun merkitystä niin kunnan päättävien viranhaltijoiden kuin myös kuntalaisten kesken. Valtuutetuilla on tässä prosessissa se keskeisin rooli. Yhdistyksen omat internet sivustot (muhos.perussuomalaiset.fi) tullaan kuluvan syksyn aikana päivittämään ja Brotkin haluaa korostaa myös sosiaalisen median merkitystä avoimessa tiedonkulussa. Myöskään perinteisten medioiden käyttöä (paikallislehdet ym) tullaan lisäämään tiedotettaessa ajankohtaisista sekä meneillään olevista projekteista sekä tapahtumista. Lähtökohtaisesti tavoite on että kuntalaisten tulee saada tietää reaaliajassa ja totuudenmukaisesti mitä hänen kunnassaan tapahtuu.
Tulevaisuus
Yhdistyksen jäsenet katsovat luottavaisina tulevaisuuteen menneisyyden jäädessä taka-alalle. Mediassa laajaa julkisuutta saanut ministeri Pirkko Mattilan lähtö niin Muhoksen perussuomalaisten valtuustoryhmästä kuin koko puolueesta on yhdistyksen tasolla käsitelty eikä sitä ole tarpeen nostaa enää tässä yhteydessä esille tämän enempää. Eikä jatkossakaan. Muhoksen paikallisyhdistys menee tiiviinä ja yhtenäisenä joukkona eteenpäin. Perussuomalaisina. Yhdistyksestä sekä koko puolueesta on ollut lähtijöitä muitakin joista osa on halunnut tulla julkisuuteen perustelemaan lähtemispäätöstään. Muhoksen Perussuomalaisten tehtävänä ei ole lähteä spekuloimaan lähtöjen syitä eikä heittämään lokaa eronneiden päälle. He muutamat harvat ovat itse oman päätöksensä tehneet. Mediassa on annettu kuva että Perussuomalaiset olisivat kuin taikaiskusta kuluvan kesän aikana muuttunut äärimmäisen rasistiseksi äärioikeistolaiseksi puolueeksi. Muhoksen paikallisyhdistyksen uusi puheenjohtaja Brotkin haluaa tässä yhteydessä korostaa että kyseessä on voimakkaasti harhaanjohtavaa informaatiota jonka tarkoitusperä on vain ja ainoastaan puolueen mustamaalaaminen. ”Muunmuassa maahanmuuttopolitiikkasta on saatava ja uskallettava puhua avoimesti sekä realistisesti ja sitä on saatava kritisoida tulematta heti leimatuksi. Sitä on oikea sananvapaus.” Samalla on annettu kuva siitä että puolueeseen ja paikallisyhdistykseen tulvisi nyt niin ovista kuin ikkunoista äärioikeistolaista ainesta sisään. Brotkin kumoaa väitteen suoriltaan ja toteaa että ”Paikallisyhdistyksen ja koko puolueen toiminnasta ovat kiinnostuneita ihan tavalliset isänmaalliset suomalaiset. Tavallisen perheen isät ja äidit, nuoret ja vanhat, työttömät ja yrittäjät jn jne toimeentulotasoon tai asemaan katsomatta. Voisi sanoa että nykyisen hallituksen ja hallituspuolueiden politiikasta huolestuneet ja selkeää muutosta haluavat omaa maataan rakastavat kansalaiset. Paikallisyhdistykseen on oltu yhteydessä kiitettävän runsaasti ja uusien jäsenten rekrytointi on koko ajan käynnissä.”
Kuntatasolla yhdistyksen jäsenten ja valtuutettujen tavoitteena on ”jalkautua” yhä enenevässä määrin kuntalaisten keskuuteen mm osallistumalla erilaisiin tapahtumiin tai osaksi niitä sekä lisäämällä vierailuja paikallisiin kohteisiin. Tavoite on tulla niin lähelle sitä ”pienintäkin kuntalaista” kuin suinkin on mahdollista. Kynnys tulla keskustelemaan halutaan pitää mahdollisimman matalalla eikä jalkautuminen saa olla pelkästään vaaleja ennen tapahtuvaa ”telttailua” vaan sen pitää olla jatkuvaa vuoropuhelua eri osapuolten kesken. Tärkeintä on saada ja houkutella sen tavallisimmankin kuntalaisen ääni sekä mielipide kuuluviin sekä esille. Demokratian lähtökohtana ja perusajatuksenahan on että kaikki ja kaikkien mielipiteet otetaan huomioon ja että ihan peruspolitiikan tekeminen on lyhykäisyydessään ja pelkistettynä arvovaltakeskustelua ja sarja kompromissipäätöksiä joiden kautta valtio tai tässä tapauksessa Muhoksen kunta suuntautuu eteenpäin.Perussuomalaiset ovat konkreettisesti ja kirjaimellisesti myös sen pienimmän ja vähäosaisimman kuntalaisen ja kansalaisen asialla ja heidän ”äänenä” toimiessaan luottamustehtävissä niin nyt kuin tulevaisuudessakin.
Lopuksi.
Paikallisyhdistys tukee 100% valtakunnallisessa puoluekokouksessa demokraattisella vaalitavalla valittua uutta puolueen johtoa sekä puoluevaltuuston asettamaa presidenttiehdokas Laura Huhtasaarta.
Muhoksen Perussuomalaisissa on tällä hetkellä hyvä, positiivinen henki ja draivi päällä sekä kova tahtotaso ja työteliäs ote sekä intohimoinen halu toteuttaa valtakunnallista Perussuomalaisten kuntavaaliohjelmaa hyvässä yhteistyössä eri puolueiden ja yhteistyötahojen kesken. Nyt ja tulevaisuudessa.
LISÄTIETOJA:
Pasi Brotkin
Muhoksen Perussuomalaiset RY puheenjohtaja
GSM: 040-5141789
EMAIL: pasi.brotkin(a)lh.muhos.fi
Kirjoitettu 2.10.2017

Syyskokous 2017

Muhoksen perussuomalaiset ry:n syyskokouksessa 1.10.2017 tehtiin henkilövalintoja loppuvuodeksi 2017, sekä vuodelle 2018.

Hallituksen puheenjohtajaksi loppuvuodelle 2017, sekä vuodeksi 2018 valittiin Pasi Brotkin.

Hallitusta täydennettiin loppuvuodeksi 2017, ja hallituksen jäseniä ovat: Heidi Pöykiö, Mika Väisänen, Reijo Kamula, Seppo Ahlqvist, Anu Plaketti ja Ville Rauhio.

Vuodelle 2018 hallituksen kokoonpano hieman pienenee, ja sen jäseniä ovat: Heidi Pöykiö, Mika Väisänen, Ville Rauhio sekä Anu Plaketti.

Kirjoitettu 19.1.2017

Ensimmäiset kunnallisvaaliehdokkaat nimetty

Muhoksen Perussuomalaiset pitivät 15.1.17 yhdistyksen järjestäytymiskokouksen, jossa julkistettiin ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat, 18 kappaletta. Ehdokkaiksi on tähän mennessä hyväksytty Seppo Ahlqvist, Jarkko Happo, Jouko Heino, Petri Holm, Tommi Häkkinen, Petteri Juka, Reijo Kamula, Hilkka Kiesilä, Petri Kurimus, Tapani Menschkoff, Ville Mäkeläinen, Sanna Orttenvuori, Jaana Pohjola-Malmberg, Heidi Pöykiö, Ville Rauhio, Sanna Repo, Mika Väisänen, Markku Yrjänäinen. Ehdokashankinta jatkuu tiiviinä edelleen.

Muhoksen Perussuomalaisten puheenjohtajana jatkaa Petri Holm, varapuheenjohtajana Jarkko Happo ja Paula Juka. Sihteeri-taloudenhoitajana Mika Väisänen ja hallituksen jäseninä Petteri Juka, Reijo Kamula ja Seppo Ahlqvist. Yhdistyksen hallituksen varajäseninä Jouko Heino, Hilkka Kiesilä, Markku Yrjänäinen, Ville Rauhio, Petri Kurimus ja Kati Väisänen.

IMG_0032

Kuvassa: istumassa oikelta Ville Rauhio, Reijo Kamula ja Jouko Heino. seisomassa oikealta Jarkko Happo, Paula Juka, Mika Väisänen, Petri Holm, Pirkko Mattila, Petteri Juka, Petri Kurimus ja Markku Yrjänäinen